Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Webinar pentru a-i ajuta pe candidații care vor da admitere la UMF „Carol Davila”

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 8 iulie 2020, ora 13:56

Concursul de admitere din luna iulie a acestui an la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București va fi precedat de un webinar.

Astfel, pentru a veni în ajutorul candidaţilor, UMF „Carol Davila” pregăteşte un webinar interactiv care are rolul de a-i ghida pe tineri pentru parcurgerea cu succes a tuturor paşilor necesari pentru realizarea înscrierii la Concursul de Admitere din acest an. 

examen admitere umf carol davila

Anunțul referitor la webinarul interactiv a fost făcut astăzi pe website-ul oficial www.umfcd.ro, iar evenimentul va avea loc mâine, începând cu ora 13.00.

Mesajul reprezentanților universității este următorul, referitor la webinarul pe tema examenului de admitere la UMF „Carol Davila”:

„Stimați candidați,

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră Joi 09.07.2020 începând cu ora 13:00, vom organiza un webinar interactiv cu rolul de a vă ghida pentru parcurgerea cu succes a tuturor pașilor necesari pentru realizarea înscrierii la Concursul de Admitere. Pentru acces urmați linkul: https://zoom.us/j/98320195307?pwd=TjdRSGYweE9OZmV5ejRMZ1hLMEZyUT09

Vă așteptăm,

Echipă organizare concurs Admitere 2020 UMFCD.”

Mai multe despre platforma de înscriere la concursul de admitere la UMF „Carol Davila” din iulie 2020 puteți citi pe site-ul MedicHub

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: webinar examen de admitere admitere admitere UMF umf carol davila

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC