Newsflash
ACTUALITATE Știri

Prof. dr. Viorel Jinga și-a depus candidatura pentru un nou mandat de rector al UMFCD

de Florentina Ionescu - dec. 7 2023
Prof. dr. Viorel Jinga și-a depus candidatura pentru un nou mandat de rector al UMFCD

Profesorul doctor Viorel Jinga, rector la UMF „Carol Davila”, a anunțat recent că își depune candidatura pentru un nou mandat în această funcție.

Într-o postare publicată pe pagina sa oficială de Facebook, acesta a subliniat că Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București se situează într-o poziție remarcabilă în clasamentele internaționale. 

„Îmi face o deosebită plăcere şi onoare să vă anunț că mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de Rector al Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» din București. Împreună cu dumneavoastră, membrii comunității academice, am arătat că putem să CONSTRUIM și vă invit să fiți alături de mine și în următorii ani pentru a CONSOLIDA și a DEZVOLTA în continuare pe temelia prestigiului Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila»”, a scris prof. dr. Viorel Jinga pe Facebook

Acesta a amintit că în prezent, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București se situează într-o poziție remarcabilă în clasamentele internaționale. Ea ocupă primul loc la nivel național în cadrul universităților incluse în Shanghai Ranking. UMFCD înregistrează o tendință ascendentă și în contextul internațional, în domeniul Medicină Clinică (poziția 101-150), Sănătate Publică (poziția 151-200) și Tehnologie Medicală (poziția 151-200). domenii. 

„Acest progres nu se putea face fără implicarea fiecăruia dintre noi, dar și prin prisma faptului că am acționat drept un tot unitar. Vă mulțumesc și vă asigur că am fost, sunt și voi rămâne OMUL Viorel Jinga. Sunt convins că prin îmbunătățirea continuă a procesului educational, dezvoltarea infrastructurii, a digitalizării, dar, bineînțeles, și a comunității academice, cu transparență și profesionalism, vom putea pregăti și răspunde împreună de prezentul și viitorul Universității noastre”, a conchis rectorul UMF „Carol Davila” din București. 

Pentru mai multe informații despre viziunea sa și planurile sale, accesați www.viorel-jinga.ro.


Notă autor:

Sursa foto: www.viorel-jinga.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe