Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMFST Tg. Mureș: workshop despre managementul multidisciplinar al cancerului tiroidian

de L. Budin - dec. 19 2023
UMFST Tg. Mureș: workshop despre managementul multidisciplinar al cancerului tiroidian

A fost abordată patologia oncologică tiroidiană din perspectiva integrată a medicului endocrinolog, anatomopatolog, chirurg, radiolog și de medicină nucleară.

Disciplina de Endocrinologie din cadrul Facultății de Medicină, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, a organizat la data de 15 decembrie, în cadrul Zilelor UMFST, workshopul intitulat „Importanța managementului multidisciplinar în cancerul tiroidian”. 

La eveniment au participat profesioniști cu experiență din Târgu Mureș și Cluj-Napoca, se arată pe pagina de Facebook a universității din Târgu Mureș. 

A fost abordată patologia oncologică tiroidiană din perspectiva integrată a medicului endocrinolog, anatomopatolog, chirurg, radiolog și de medicină nucleară, incluzând prezentarea și analizarea unor cazuri dificile. S-a evidențiat importanța echipei multidisciplinare în realizarea unui management optim al patologiei maligne tiroidiene, se mai subliniază în postare.

Specialiștii au prezentat cele mai recente noutăți în ceea ce privește cancerul tiroidian, acoperind aspecte ce variază de la noile criterii si clasificări anatomopatologice la intervențiile chirurgicale și managementul postoperator.


Notă autor:

Foto: Loriana Oniu/ Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe