Newsflash
ACTUALITATE Știri

Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR a pichetat sediul Ministerului Transporturilor

de Magdalena Tănăsescu - nov. 6 2023
Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR a pichetat sediul Ministerului Transporturilor

Membrii Uniunii Sindicatelor din Spitalele CFR au pichetat, luni, 6 noiembrie a.c., sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, protestând vizavi de intenția de destructurare a rețelei de spitale CFR.

Potrivit unei postări pe Facebook, rețeaua de spitale CFR asigură îngrijire medicală performantă de aproximativ 150 de ani.

 

„Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR, afiliată la Federația SANITAS, atrage atenția factorilor de decizie că nu va permite destructurarea rețelei de spitale CFR, rețea ce asigură îngrijire medicală performantă de aproximativ 150 de ani și mai ales, nu va accepta pierderea niciunui loc de muncă din sistem! Lipsa completă a dialogului social la nivelul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii i-a obligat astăzi pe colegii noștri să își manifeste nemulțumirile și temerile în stradă!”, se arată în postarea citată.

 

Sindicaliștii au ținut să-i transmită un mesaj și ministrului Transporturilor și Infrastructurii.

 

„Domnule ministru Sorin Grindeanu, dacă dumneavoastră nu vă pasă de salariații din subordine, nouă ne pasă!”, au susținut protestatarii.

 

Pe parcusul protestului, sindicaliștii de la Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR și reprezentații Biroului Operativ al Federației SANITAS au avut un dialog cu oficiali din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.  Reprezentanții sindicaliștilor au primit asigurări că nu se va pierde niciun loc de muncă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe