Newsflash
ACTUALITATE Știri

Centru de promovare a sănătăţii, inaugurat de Crucea Roşie la Zalău

de Magdalena Tănăsescu - oct. 17 2023
Centru de promovare a sănătăţii, inaugurat de Crucea Roşie la Zalău

La Zalău a fost inaugurat, marţi, 17 octombrie a.c., un Centru de promovare a sănătăţii, ce va oferi gratuit servicii medicale şi sociale pentru vârstnici şi persoane vulnerabile.

Inaugurarea centrului a avut loc în prezenţa preşedintelui Crucii Roşii Române, Camelia Şucu, a membrilor filiale Sălaj, a autorităţilor locale şi judeţene şi a colaboratorilor.

„Aceste centre de promovare a sănătăţii sunt exemple concrete de colaborare eficientă pe plan local între Crucea Roşie Română şi autorităţi, între Crucea Roşie Română şi diverse instituţii private. Impactul acestor centre de sănătate asupra societăţii noastre va fi semnificativ, deoarece oferă îngrijire medicală persoanelor care nu îşi permit din punct de vedere financiar acest serviciu...Este un pas important în direcţia unei societăţi mai echitabile şi mai sănătoase", a declarat Camelia Şucu, citată de Agerpres.

Centrul de promovare a sănătăţii din Sălaj va oferi acces gratuit la servicii de medicină generală şi pediatrie, consiliere psihologică şi activităţi psihosociale, logopedie şi kinetoterapie.

Amenajarea centrului a fost realizată din fondurile proprii ale filialei, iar activitatea acestuia este integrată în proiectul Caravana de Sănătate, implementat de Crucea Roşie Română, în colaborarea cu Crucea Roşie Franceză. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe