Newsflash
Știri

CMR solicită să participe la discuțiile ce privesc reglementarea activității medicale

de Dorina Novac - nov. 2 2020
CMR  solicită să participe la discuțiile ce privesc reglementarea activității medicale

Colegiul Medicilor precizează că este fundamental ca toate actele și reglementările referitoare la activitatea medicilor trebuie să fie elaborate fără a aduce atingere libertății și independenței profesionale.

Potrivit unui comunicat de presă, reprezentanții Colegiului Medicilor din România (C.M.R.) reafirmă dorința și necesitatea ca pentru realizarea oricărui document oficial care are legătură cu exercitarea activității profesionale a medicilor, este fundamental să existe o consultare cu reprezentanții Colegiului.

bermix-studio-m0hz75hjXEo-unsplash

„Ca reprezentanți ai medicilor, reiterăm importanța asigurării respectării onoarei, libertatii şi independenţei profesionale a medicului, precum şi dreptul acestuia de decizie în exercitarea actului medical în conformitate cu art. 414 lit. b din legea 95/2006”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe