Newsflash
Evenimente Știri

Eveniment dedicat nutriției oncologice la Enayati Medical City

de Redacția Viața Medicală - oct. 5 2023
Eveniment dedicat nutriției oncologice la Enayati Medical City

Pe 26 octombrie, dr. Irene Kuehrer de la Spitalul Universitar AKH Viena va susține o prezentare despre nutriția pacientului oncologic la Enayati Medical City din București.

Prof. Dr. Irene Kuehrer este medic primar în cadrul Departamentului de Medicină Internă, Hematologie şi Oncologie la Spitalul Universitar AKH Viena, cercetător ştiinţific şi doctor în ştiinţe medicale. Principalele sale domenii de activitate sunt îngrijirea şi tratarea pacienţilor oncologici, terapia durerii, chimioterapia, markerii moleculari necesari în stabilirea tratamentul personalizat pentru diferite tipuri de cancer și terapia nutriţională.

În calitate de nutriționist, prof. dr. Irene Kuehrer este preocupată de alimentația sănătoasă de ani de zile, fiind coautoarea a trei cărţi despre rolul important jucat de nutriție în sprijinirea procesului de vindecare pe termen lung a pacienţilor afectaţi de cancer. Cu mult angajament şi implicare, ea transformă cunoștințele medicale în sfaturi adecvate şi uşor de urmat în viaţa de zi cu zi a fiecăruia.

Este una dintre cele mai importante personalităţi medicale în domeniul cancerului colorectal, printre cele mai frecvente boli tumorale, fiind cofondatoare a Federaţiei Europene pentru Cancerul Colorectal (ERF).

Dr. Kueher are o experienţă de peste 30 de ani de practică medicală, confirmată de mii de cazuri oncologice tratate cu succes.

În cadrul evenimentului ce se va desfășura joi, 26 octombrie 2023 la Sala Dr. Najy din cadrul Enayati Medical City (șos. Gh. Ionescu Sisești nr. 8A, sector 1), prof. dr. Irene Kuehrer va răspunde și întrebărilor adresate de persoanele din public. Numărul de locuri pentru participanți este limitat, dar evenimentul va fi transmis live, pe Facebook. (aici linkul evenimentului)

Evenimentul este susținut de MedicHub și Viața Medicală.

Persoanele interesate să participe la evenimentul fizic se pot înregistra la adresa comunicare@enayati.ro până în data de 25 octombrie.

*Prezentarea va fi în limba engleză și nu va exista traducere.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe