Newsflash
ACTUALITATE Știri

Bal caritabil pentru a-i ajuta cu copiii cu boli rare

de Florentina Ionescu - dec. 4 2023
Bal caritabil pentru a-i ajuta cu copiii cu boli rare

În 8 decembrie 2023 va avea loc un bal caritabil, intitulat „Vine Moș Crăciun”. Acesta este menit strângerii de fonduri pentru micuții pacienți cu boli rare.

Acest bal caritabil este organizat în sprijinul proiecttului „Împreună mulți pentru rari”, sub motto-ul „Copilăria e la fel pentru toți copiii”. 

Medicii și invitații vor petrece o seară cu totul specială de dans și socializare, cu multe suprize, în cadrul acestui eveniment caritabil în beneficiul copiilor cu boli rare. 

Balul se înscrie într-o amplă acțiune caritabilă de sensibilizare a persoanelor fizice și juridice în vederea susținerii din punct de vedere material, financiar și ca imagine a copiilor cu boli rare, au precizat organizatorii acestui bal, îndemnând publicul să li se alăture în acest demers pentru a-i ajuta pe micuții pacienți cu boli rare. 

Evenimentul va avea loc în 8 decembrie, de la ora 18:30, la Enayati Medical City. 

Se pot face donații în contul Fundației Române de Neurologie și Epileptologie – RONEP, chiar dacă nu puteți participa fizic la eveniment.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe