Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferința anuală a filialei București a OAMGMAMR are loc în mai

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 20 aprilie 2022, ora 14:03

Filiala Bucureşti a OAMGMAMR anunță că în a doua jumătate a lunii mai va avea loc Conferința anuală a asistenților medicali.

Filiala București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România invită profesioniștii din domeniul medical la Conferința Anuală ce va avea loc în perioada 18-20 mai 2022. 

cercetare chestionar ordinul asistentilor si moaselor

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilelor Internaționale ale Asistenților Medicali și Moașelor, se arată pe pagina oficială a Filialei București a OAMGMAMR.

„Vom discuta despre cercetarea în îngrijirile de sănătate și despre cum pot fi utilizate rezultatele cercetării pentru a oferi îngrijiri de sănătate individualizate, holistice și de calitate pacienților noștri. Alte teme importante sunt leadership-ul, standardizarea și procedurarea în îngrijirile de sănătate, managementul îngrijirilor clinice specifice de sănătate etc. Pe timpul celor trei zile, prin prezentări orale, sesiuni de postere și cursuri de scurtă durată sperăm că ne vom atinge obiectivele propuse.”

Evenimentul este pus gratuit la dispoziția profesioniștilor și este creditat EMC.

Detalii despre înregistrare găsiți la acest link.

Etichete: oamgmamr filiala bucuresti OAMGMAMR conferinta anuala asistenti asistenti medicali asistenti medicali generalisti leadership

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.