Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

MS: 5 noi puncte de control ale DSP pe aeroportul Henri Coandă

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 15 martie 2021, ora 12:52

Ministerul Sănătăţii a anunțat recent că au fost înființate cinci noi puncte de control ale DPS pe aeroportul Henri Coandă.

„Vești bune pentru cei care sosesc din țările aflate pe lista galbenă la aeroportul Henri Coandă! De săptămâna aceasta funcționează 5 noi puncte de control ale DSP. Acest lucru înseamnă mult mai puțin timp petrecut în aeroport. Pentru această inițiativă le mulțumim pentru ajutor și colegilor din Ministerul Transporturilor, Ministerul Afacerilor Interne și DSP București!”, au scris reprezentanții Ministerului Sănătății pe o cunoscută rețea de socializare.

aeroport zona galbena

Aceste noi puncte de control înseamnă, de fapt, scurtarea timpului de așteptare la control pentru pasagerii care sosesc din țări aflate pe lista galbenă. (Vă reamintim că lista țărilor din „zona galbenă” a fost actualizată, o puteți consulta la acest link.)

Potrivit site-ului www.bucharestairports.ro, începând din 10 martie, pe fluxul de sosiri internaționale al aeroportului Henri Coandă funcționează opt puncte de control ale DSP, față de trei câte erau până acum.

Această măsură conduce la scurtarea substanțială a timpului de așteptare la control pentru pasagerii care sosesc din țări aflate pe lista galbenă.

„Identificarea resurselor necesare pentru suplimentarea personalului DSP din aeroport s-a realizat prin implicarea directă a reprezentanților Ministerului Sănătății, ai Ministerului Transporturilor și infrastructurii alături de cei ai Direcției de Sănătate Publică și ai CN Aeroporturi București”, conform site-ului citat.

Etichete: control aeroport henri coanda puncte de control DSP dsp ministerul sanatatii ministerul sănătății lista galbena pasageri

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.