Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMF „Carol Davila” București organizează în luna iulie Green League

de Florentina Ionescu - iun. 26 2023
UMF „Carol Davila” București organizează în luna iulie Green League

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în parteneriat cu Liga Studenților la Medicină Dentară Bucuresti - LSMDB, organizează în perioada 3-12 iulie cea de-a șasea ediție a Green League.

Green League este un proiect ce are ca scop reciclarea materialelor, refolosirea lor și educarea populației despre cât de important este să avem grijă de mediul înconjurător, se arată pe pagina de Facebook a UMF București. 

„Pentru a încuraja cât mai mulți studenți să transforme din reciclat un obicei benefic pentru planeta noastră, organizăm, de la ediție la ediție, un mic concurs de strâns materialele nefolositoare în parteneriat cu Recicleta. Așadar, vă așteptăm în perioada 3-12 iulie la sediul LSMDB (Splaiul Independenței, nr. 290, cămin U3, camera 103), pentru a contribui împreună la o lume mai bună!”, au transmis inițiatorii acestui proiect. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe