Newsflash
ACTUALITATE Știri

ASSMB a premiat câștigătorii Galei Elevului Bucureștean

de Florentina Ionescu - sept. 27 2023
ASSMB a premiat câștigătorii Galei Elevului Bucureștean

Elevii câștigători la ediția din 2023 a Galei au fost premiați de ASSMB pentru inițiativele și implicarea lor în comunitate cu o vizită în cadrul Spitalului Clinic „Dr. Victor Gomoiu”.

Acest spital este administrat de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), fiind unul dintre cele mai moderne spitale pediatrice din Capitală. 

„Interesul elevilor nu este deloc întâmplător, mulți dintre ei dorind să urmeze o carieră medicală și, prin urmare, fiind extrem de curioși să afle direct de la specialiștii Spitalului Gomoiu cum funcționează o unitate medicală de elită, ce servicii sunt oferite pacienților și, nu în ultimul rând, cum arată o zi din viața unui medic”, se arată pe pagina de Facebook a ASSMB. 

Dr. Gabriela Vlad (medic specialist pediatrie) și dr. Oana Cernomazu (medic rezident neurologie pediatrică) au făcut un scurt istoric al unității sanitare și apoi le-a fost gazdă într-un tur ghidat al spitalului. Ele le-au prezentat elevilor secțiile de pediatrie - pneumologie pediatrică, cardiologie pediatrică, chirurgie pediatrică, neurologie pediatrică. 

Gala Elevului Bucureștean este evenimentul pe care Consiliul Municipal al Elevilor București îl organizează la finele fiecărui an școlar pentru a aduce în față cei mai implicați actori ai actului educațional. În cadrul acestui eveniment, au fost premiate inițiativele și implicarea elevilor în comunitate, atât prin intermediul Consiliului Școlar al Elevilor din liceul lor, cât și prin proiecte implementate din resurse proprii. 

Această vizită se înscrie în activitățile pe care ASSMB și Consiliul Municipal al Elevilor București le desfășoară în cadrul parteneriatului încheiat în 2023.


Notă autor:

Sursa foto: https://www.facebook.com/administratiaspitalelor

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe