Newsflash
ACTUALITATE Știri

Realizarea Centrului de Psihiatrie Pediatrică de la „Obregia” avansează

de Florentina Ionescu - mar. 25 2024
Realizarea Centrului de Psihiatrie Pediatrică de la „Obregia” avansează

Potrivit ASSMB, realizarea Centrului de Psihiatrie Pediatrică de la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” avansează conform calendarului stabilit.

Proiectul are o valoare totală de peste 60 de milioane de lei și este finanțat prin PNRR și de la bugetul local al Primăriei Municipiului București. Proiectul va permite o creștere importantă a calității serviciilor din domeniul sănătății mintale pentru copii și adolescenți, potrivit ASSMB. 

Noul centru va avea trei etaje, cameră de gardă, ambulatoriu de specialitate și spații de terapie, asigurând astfel servicii publice cu un grad mare de complexitate pentru specialitatea Psihiatrie pediatrică.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a lansat, la finalul săptămânii trecute, procedura simplificată de achiziție pentru „Realizarea documentației tehnice - proiect tehnic și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construire Centru de Psihiatrie Pediatrică în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia”, cu o valoare estimată de 1.080.629,83 lei, fără TVA. 

Procedura simplificată se derulează online, prin mijloace exclusiv electronice, iar documentația de atribuire este disponibilă tuturor celor interesați și poate fi descărcată direct din SEAP (SCN1142944/21.03.2024), au precizat reprezentanții ASSMB

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe