Newsflash
ACTUALITATE Știri

Mai mulți influenceri din România au vizitat copiii de la Spitalul Obregia

de Florentina Ionescu - dec. 20 2023
Mai mulți influenceri din România au vizitat copiii de la Spitalul Obregia

Unii dintre cei mai cunoscuți influenceri din România au venit cu daruri de Crăciun la copiii și adolescenții de la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”.

Reprezentanții Fundației Filantropice Metropolis și unii dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, însoțiți de directorul general al ASSMB, Oana Sivache, i-au vizitat ieri pe copiii și adolescenții de la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, cărora le-au adus daruri de Crăciun. 

Codin Maticiuc, Dorian Popa, Speak, Olivia Addams și actrița Anca Dinicu au fost impresionați de primirea pe care le-au făcut-o micii pacienți și de bucuria lor în fața cadourilor primite, se arată pe pagina de Facebook a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB). 

Anual, peste 5.000 de copii și adolescenți sunt internați la Spitalul de Psihiatrie Obregia, o unitate sanitară de referință în domeniu pentru România. 

 Împreună, Fundația Metropolis și ASSMB au lansat recent campania pentru construcția unei noi clinici de psihiatrie pediatrică în cadrul Spitalului Obregia, spațiul actual fiind insuficient și având 100 de ani vechime. Noua clinică va fi modernă și luminoasă, și va avea 3.000 metri pătrați (subsol, parter și trei etaje). 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe