Newsflash
ACTUALITATE EDUCAȚIE Știri

Curs de „Telemedicină - Informații și Competențe Actuale”, în calendarul educațional al UMFCD

de Florentina Ionescu - oct. 19 2023
Curs de „Telemedicină - Informații și Competențe Actuale”, în calendarul educațional al UMFCD

Centrul de Inovație și e-Health a anunțat zilele acestea că a dat start cursului „Telemedicina - Informații și Competențe Actuale”.

Lansarea acestui nou curs reprezintă un moment important în calendarul educațional al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD). 

„În lumea noastră în continuă schimbare, tehnologia redefinește în mod constant modul în care interacționăm în domeniul sanitar. Telemedicina, în special, reprezintă viitorul asistenței medicale, iar acest curs intensiv este o rampă de lansare pentru pregătirea studenților noștri pentru provocările și oportunitățile pe care le aduce această evoluție”, au transmis reprezentanții Centrului de Inovație și e-Health din cadrul UMFCD pe o rețea socială

La deschidere au fost prezenți câțiva invitați distinși: Rectorul UMFCD, prof. dr. Viorel Jinga, și Secretarul de Stat dr. Catalin Vișean, din cadrul Ministerului Sănătății. 

„Prezența celor doi ne-a onorat, marcând acest prim pas în dezvoltarea educației medicale digitale drept un moment de mare relevanță pentru Universitatea noastră. Mulțumim lectorilor care au venit din toate colțurile țării, pentru a construi pentru studenții UMFCD o linie de perfecționare centrată pe telemedicina de top. De asemenea, mulțumim participanților pentru prezență și interes! Vă așteptăm la următoarele evenimente marca CieH!”, a adăugat echipa Centrului de Inovație și e-Health. 

Mai multe imagini de la lansarea cursului de telemedicină găsiți aici: 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe