Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Compania Antibiotice Iași, premiată la Gala „Made in Romania”

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 26 septembrie 2022, ora 11:13

Compania Antibiotice a fost premiată, de către Bursa de Valori București, în cadrul Galei „Made in Romania”, ediția a cincea.

Proiectul „ Made in Romania” a desemnat cele mai de succes 15 povești antreprenoriale românești, printre care se află povestea despre tradiție, performanță și evoluție pe care Antibiotice o scrie încă din anul 1955.

antibiotice iasi

Lansat de către Bursa de Valori București în anul 2017, proiectul „Made in Romania” urmărește identificarea și promovarea companiilor de top din România.

Platforma www.investingromania.com a fost gazda acestei competiții în care au fost nominalizate 350 de companii din domenii precum sănătate, IT&C, comerț, servicii, industria prelucrătoare, construcții și agricultură.

„Compania Antibiotice este unul dintre cele 15 branduri românești premiate, unul care spune o poveste de succes de 67 de ani. În toți acești ani, abilitatea de vedea dincolo de linia orizontului și determinarea celor peste 10.000 de oameni ce au lucrat de-a lungul timpului la Antibiotice, precum și investițiile în cercetare, dezvoltare și modernizare, au făcut ca această companie să reziste și să se dezvolte, iar astăzi să devină cel mai mare producător român de medicamente generice, dar și un adevărat ambasador al României peste hotare”, transmit reprezentanții companiei.

Etichete: Made in Romania antibiotice iasi antibiotice medicamente generice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC