Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferință pe tema „Medicina Stilului de Viață”, organizată de mediciniști

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 15 iunie 2022, ora 12:35

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) organizează în iunie o conferință cu participare internațională, pe tema „ce este medicina stilului de viață și ce beneficii vă poate aduce”.

  • Ce este Medicina Stilului de Viață și cum contribuie aceasta la bunăstarea populației?
  • Este această specialitate o ramură distinctă de medicina convențională?
  • De ce este Medicina Stilului de Viață atât de importantă pentru sănătate și asistență medicală pe termen lung?

Dacă v-ați pus vreodată aceste întrebări, organizatorii ( SSMB) au răspunsurile pentru dumneavoastră. 

seminar conferinta medicina stilului de viata

Prof. Dr. Jeffrey Mechanick este profesor de medicină și director medical al Centrului Marie-Josee și Henry R. Kravis pentru Sănătate Cardiovasculară de la Mount Sinai Heart, precum și director al Departamentului de Suport Metabolic din cadrul Diviziei de Endocrinologie, Diabet și Boli Osoase, la Școala de Medicină Icahn de la Mount Sinai Hospital.

Prof. Dr. Jeffrey Mechanick este autor al peste 300 de articole în domeniul Endocrinologiei, Metabolismului și al Suportului Nutrițional.

Susținător al Medicinei Stilului de Viață

Nutriția și Suportul Metabolic, Obezitatea și Medicina Stilului de Viață, precum și analiza în rețea a sistemelor complexe sunt câteva dintre temele de cercetare abordate de prof. dr. Jeffrey Mechanick. Acesta este un susținător al Medicinei Stilului de Viață și a inventat ideea de boală cronică bazată pe cardiometabolism.

Prof. Dr. Jeffrey Mechanick predă Medicina Stilului de Viață, Nutriției și Suportului Metabolic pentru bursierii de la Mount Sinai Hospital, se arată pe pagina oficială a SSMB.

Astfel, conferința dedicată medicinei stilului de viață va avea loc pe 21 iunie 2022, la ora 15:00. Unde? În amfiteatrul „George Emil Palade”, Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Dacă vreți să aflați mai multe despre această temă complexă, de la un expert în managementul ei, vă puteți înscrie aici, folosind acest formular.

Etichete: medicina stilului de viata Societatea Studenţilor în Medicină din București SSMB diabet Mount Sinai umf carol davila umf carol davila bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.