Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

UMF „Carol Davila” derulează în iulie un program de formare în economia sănătății

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 1 iulie 2022, ora 11:08

UMFCD a făcut un anunț cu privire la lansarea cursurilor postuniversitare programul postuniversitar de formare în ecomonia sănătății Healthesis.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a anunțat astăzi organizarea Cursurilor postuniversitare derulate în cadrul proiectului „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [ Healthesis]”/ SMIS 149892, aprobat prin contractul de finanțare nr. POCU/918/4/8/149892. 

experti panel sanatate

Cursurile postuniversitare se vor desfășura în perioada 4 – 18 iulie 2022, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Proiectul „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [Healthesis]” este implementat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Mai multe detalii puteți afla scriind pe adresa healthesis.umf@gmail.com (Ana Cernega, asistent promovare proiect).

Etichete: umf carol davila bucuresti umf carol davila UMFCD Healthesis curs postuniversitar economia sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.