Newsflash
ACTUALITATE Știri

Au început filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Imperiul Leilor”

de Florentina Ionescu - iul. 11 2023
Au început filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Imperiul Leilor”

Dr. Wargha Enayati, fondatorul Enayati Medical City (primul oraș medical din România), va participa din nou la emisiunea „Imperiul Leilor” în calitate de investitor.

Au început încă de săptămâna trecută filmările pentru noul sezon al emisiunii „Imperiul Leilor”, după cum a postat doctorul Wargha Enayati pe o rețea socială. 

Ziua așteptată de toți pasionații de business, de toți cei care au o viziune și vor să o pună în aplicare sau de cei care au nevoie de suport în afacerile lor pentru a ajunge mai departe a venit: încep filmările pentru cel de-al patrulea sezon Imperiul Leilor, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală. Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult. 

Opt „Lei” se vor afla în acest sezon în fața celor de acasă, unii având deja câteva sezoane în care au schimbat destine, iar alții fiind pentru prima dată în acest rol. Printre cei care revin se află: 

- veteranul Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill; 

- Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert; 

- și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi;

- și Dr. Wargha Enayati (foto), fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. 

Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill; Mircea Căpățînă, Cofondator & Director de Marketing SmartBill; Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier; și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare. 

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos au primit șansa la care sperau și unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul. Acum este vremea altora să facă primul pas. „Leii” sunt pregătiți. Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile. Până când noul sezon va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO, toți pasionații pot afla noutăți de la filmările, urmărind conturile sociale ale show-ului, se precizează în comunicat. 

„7 Lei și o Leoaică s-au reîntalnit azi pentru a scrie noi destine de antreprenori. Azi am reînceput filmările la Imperiul Leilor. Stay tuned! Poate nu ați observat cât sunt de chipeș lângă atația lei fioroși! Succes participanților!”, a scris dr. Wargha Enayati vineri, 7 iulie, pe contul său de Facebook.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe