Newsflash
ACTUALITATE Știri

Premiile Programului „Student Antreprenor”

de Florentina Ionescu - iul. 5 2023
Premiile Programului „Student Antreprenor”

Societatea Antreprenorială Studențească a UMF „Carol Davila” din București anunță premiile pe care le oferă în cadrul Concursului Planurilor de Afaceri.

Dacă ești student sau absolvent în primii trei ani ai UMF „Carol Davila” și dacă ai fost atras dintotdeauna de antreprenoriat, reține că te poți înscrie la un program de dezvoltare a competențelor antreprenoriale, numit „Student Antreprenor”. 

„Sunt multe motive pentru care ar trebui să accepți această provocare, însă premiile pe care le oferim în cadrul Concursului Planurilor de Afaceri sperăm să te convingă să ni te alături. Premiile acordate în cadrul concursului au o valoare totală de 7.000 lei și vor fi oferite sub formă de burse pentru cele trei echipe câștigătoare. Locul 1 - o bursă în valoare de 4.000 de lei. Locul 2 - o bursă în valoare de 2.000 de lei. Locul 3 - o bursă în valoare de 1.000 de lei”, au transmis reprezentanții Societății Antreprenoriale Studențești UMFCD pe pagina de Facebook

Echipa câștigătoare a locului I va primi, pe lângă bursă, și finanțare (transport, cazare și diurnă) pentru o deplasare internațională în cadrul unei companii/instituții. Nu uita că înscrierile sunt deschise până la 11 iulie 2023.

Formularul de înscriere, metodologia, cât și alte informații importante le găsești aici: linktr.ee/sas.umfcd.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe