Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cazuri de COVID-19, la o secție a Institutului de Psihiatrie Socola

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 27 august 2020, ora 10:39

Direcția de Sănătate Publică Iași a anunțat ieri că la Secția Şipote a Institutului de Psihiatrie Socola este un focar de COVID-19.

Astfel, potrivit AGERPRES, la Secţia Exterioară Şipote a Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi sunt 11 persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, nouă sunt beneficiari şi doi sunt angajaţi ai instituţiei.

socola

Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică şi a dispus ca beneficiarii pozitivi să fie izolaţi în spaţii special amenajate. Ei sunt supravegheaţi permanent de personal calificat. Potrivit sursei citate, personalul pozitiv asimptomatic şi contacţii direcţi au fost izolaţi la domiciliu.

Sursă imagine: https://www.facebook.com/Institutul-de-Psihiatrie-Socola-100593420282193/

Etichete: focar de coronavirus focar COVID-19 focare de COVID-19 covid-19 socola Psihiatrie Institutul de Psihiatrie Socola dsp directia de sanatate publica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.